7/14/2015

Lomavieraita


Meillä on ollut ihana loman aloitus, kun saatiin Sinnan kummit aka mun ja miehen parhaat ystävät tyttönsä kanssa meille lomailemaan muutamaksi päiväksi. Meikälle pukkas tietenkin vuosisadan flunssa päälle sillä samalla hetkellä, kun mies pudisteli työtoimistonsa pölyt käsistään ja vaihtoi viikoksi vapaalle. Ou jee. No onneksi on voitu siitä huolimatta pitää hauskaa yhdessä. Sunnuntaina käytiin piknikillä ja herkuteltiin kiinalaisella ruualla. Eilen mies vei ystävät testaamaan Pannukakkutalon herkkuja sillä välin, kun mä kävin vähän surullisemmalla visiitillä pappani luona sairaalassa. En tiedä nähdäänkö enää, niin akuutisti oli papan tila muuttunut huonompaan suuntaan, joten olen kiitollinen siitä, että ehdin vielä käydä häntä katsomassa.

Tänään ollaankin oltu vain kotosalla ja lepäilty. Meinaa varsinkin näin kipeänä ollessa vähän silmä luppasta, kun ei maltettu eilen illalla mennä ajoissa nukkumaan aina yhtä hauskojen juttujemme ääreltä. Onnea on sellainen ystävyys, rakkaus ja yhteenkuuluvuus, joka meidän poppoon välillä vallitsee. ♥

Kohta miehet siirtyy grillaushommiin ja illemmalle on suunniteltu jäätelökemuja. Innokas kummitäti on napsinut Sinnasta monta sataa kuvaa, joita meikäläinen laiskistuttuani kameran kanssa aion innolla lainailla omaan blogiini ja kehitettävien kuvien joukkoon. ;)

Kivat tiistain jatkot!


1 kommentti:

Kiva kun kommentoit! :)