6/25/2015

Juhannustunnelmia


Huhhuh, olipas rankka juhannus, kun meni koko alkuviikko siitä toipuessa..! ;) Ei vais. Vaikka kyllähän tuo reissaaminen väsyttää. Sitä enemmän mua on kuitenkin väsyttänyt tuo meidän yöhöpöttelijä-jumppaaja-maitohirmu, joka nyt ties monettako viikkoa on heräillyt öisin parin tunnin välein. Milloin siis nälkäänsä, milloin siihen, että on unissaan ährännyt itsensä mahalleen, milloin aamuyön pirteyteen ja milloin jumppaamaan varpaitaan suuhun. Ou jea.

Tässä muutama kuva onnettomasti myöhässä meidän mökkijuhannuksesta. Sadettahan se lupasi koko viikonlopuksi, mutta vain kerran taisi oikeasti sataa. Muuten paistoi aurinko tai oli muuten vain lämmin, pilvinen sää. Oikein mukava siis. :)





Oltiin mökkeilemässä miehen veljen ja tämän kihlatun (aka Sinnan kummien) kanssa. Tutulla ja turvallisella, hyväksi havaitulla, porukalla. Grillailtiin useaan otteeseen, katsottiin leffoja, saunottiin (siinä maailman parhaassa puusaunassa) ja laulettiin Sing Staria (okei, pojat pelas laulamisen sijasta sitä tylsää änäriä). Mä kävin pariin otteeseen soutelemassa kalastuksesta innostuneen lankoni kanssa ja mukaan napattiin myös meidän yhteinen lellari, neiti laivakoira Cira, mukaan nauttimaan hiljaisuudesta ja aaltojen liplatuksesta. Rauhallisuuden katkaisi lopulta mulle tullut viesti, jossa luki "tissiä". Hätähuuto mieheltä, joka oli jäänyt Sinnan kanssa mökille. Taisin tehdä siinä henkilökohtaiset ennätykset soutamisen nopeudessa, kun kiirehdin takaisin. Nälkähän neidillä ei ollut (ihmekö tuo, kun olin juuri puoli tuntia sitten antanut apetta), mutta itku rauhoittui, kun pääsi äidin syliin. Nyt alkaa selvästi olla siis jokin "vain äiti kelpaa, kun väsyttää/kiukuttaa/mitä vaan" -vaihe. Ou nou.

Pikkuneiti tuntui nauttivan mökkeilystä, sillä kun oli nyt tuplamäärä viihdyttäjiä seuranaan. Lisäksi kun pääsi ulkoilemaan useamman kerran päivässä, niin ai että kelpas. Koirat tietysti nautti täysin siemauksin vapaudesta, etenkin Cira, joka huiteli jokaisella lenkkireissulla omilla teillään (kävi pari metsähiirtäkin pyydystämässä reissun aikana, hyihyihyiii!) ja oli aina iltaisin niin poikki ja jumissa, että hyvä jos pystyi ja jaksoi ruokakupille kävellä. :D

Meidän juhannusresepti oli tänä vuonna hyvä ruoka, loistava seura ja rento ympäristö. Mitäpä sitä muuta tarviskaan. :) Toivottavasti teilläkin oli kivaa ja sää suosi!




2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)