5/11/2015

Ensimmäisenä äitienpäivänäni


Voi miten ihana oli eilinen äitienpäivä - ensimmäiseni! Jännitin ja odotin innolla, miten tulisi reagoimaan päivään ja tietysti vähän sitäkin, mitä mies oli keksinyt varalleni. ;) Aamu alkoi melko aikaisin; Sinna heräsi jo puoli seitsemän maissa. Mies lähti hänen kanssaan olohuoneeseen höpöttelemään, että minä saisin jatkaa vielä unia. No eihän sitä unta tullut enää, mutta pyörin mukavassa horroksessa sängyssä siihen asti, että mies toi Sinnan jokeltelemaan viereeni ja kantoi perässä aamiaistarjottimen ja yllätystarjottimen sänkyyn.

Sain onnittelulaulun, suloisen kortin, ruusuja ja kauniit korvakorut, jotka miehen sanoin jäävät mulle konkreettiseksi muistoksi ensimmäisestä äitienpäivästä. Ihana ajatus! <3 Mies oli myös ostanut lempileivoksiani. Niillä herkuteltiin aamiaisen jälkeen. Kun mies lähti vaihtamaan vauvalle päivävaatteita päälle, otin Ciran ja Filjan kainalooni sänkyyn hetkeksi. Mamin muruset.



Aurinko paistoi ja oli tosi lämmin, joten lähdettiin koko perhe aamu(päivä)lenkille. Sen jälkeen rentoiltiin kotona, lueskelin blogeja ja katsottiin telkkaria. Oli ihana vain olla (kiitos edellispäivän tehokkaan siivousruljanssin!). Iltapäivällä mies lähti Sinnan kanssa hakemaan meille ruokaa - palasivat takaisin kotiin mukanaan uunissa haudutettua lammasta salaattipedillä, mun lempparia yhdestä lemppariravintolastani. NAM.

Käytiin ruuan päälle syömässä kakkua ja onnittelukierroksella äitini luona, joka vietti anoppini lailla (jonka luona vierailimme jo lauantaina) ensimmäistä äitienpäiväänsä mummuna. Mummu ja mummi saivat Sinnalta kortin, johon olin taiteillut sormiväreillä Sinnan jalkapohjan kuvan.

Illalla mietiskelin vielä miehelle vauvan nukahdettua, että mistä tietää, että on hyvä äiti... Pohdin sitä, olenko hyvä äiti ja mikä tekee äidistä hyvän. Tässä vaiheessa hyvän äidin merkit taitavat löytyä vauvan hyvinvoinnista, hymyistä ja onnellisuudesta. Niin ja siitä, että itse on tyytyväinen siihen, miten on äitiyttään tuonut esiin vauvalle.

Nyt on uusi viikko taas edessä, pätkä sellainen jälleen kerran. Äitienpäivän kunniaksi meidän murunen oppi kääntymään selältä mahalleen, joten uutta taitoa varmaan reenaillaan kovasti tämä viikko. :) Oikein pirteää viikkoa teille muruset!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)