1/16/2015

Baby Showerit


Voi onnenpäivää! Viime sunnuntai oli melko unohtumaton, kun kesken aamupäiväloikoilun ovikello soi ja oven takaa paljastui iso joukko ystäviä + meikän mama mukanaan lahjuksia ja herkkuja. Olipahan sen luokan yllätys, että meikäläisen hormoneista pehmenneet kyynelkanavatkin aukes. Ihanat tytöt! Ennen kuin ehdin kunnolla tajuta edes, mistä on kyse, juhlaseurue lipui sisään kantamuksineen ja mies sieppasi valjakkoreenivarusteet ja koirat mukaansa ja lähti reenailemaan. Huikkasi vielä ovelta, että "Pidä hauskaa!" ja mä vain mumisin "Joo, mitähäh, siistiä, joo heippa!".

Kaikki tietää mun persouden sokeriin ja meidän ruokapöytään olikin taiottu melkoinen läjä mun suosikkiherkkuja; mokkapaloja, pannukakkua, juustoa ja viinirypäleitä, karkkia ja kakkua. Pöytää koristi myös ystävän tekemä upee vaippakakku (en oo vieläkään raskinut avata sitä kääreistä!). Heheh, kun illalla tokaisin miehelle, että "Eikö oo hieno tuo vaippakakku?", niin vastaus oli ihmettelevä "Siis onko tuon sisällä kakku?!". Eeehheh :D



Herkuttelutuokion jälkeen leikittiin muutamia juhlien aiheeseen kuuluvia leikkejä, sain muun muassa maistella silmät kiinni sidottuina erilaisia vauvapöperöitä. Taisin arvata tyyliin yhden oikein. :D Parhaat naurut saatiin siitä, kun tytöt arvioi narun avulla, mikä mun mahan koko mahtaa olla siinä vaiheessa kun synnytys käynnistyy. Kokoarvaukset oli ihan hillittömiä! :D

Sain myös juhlissa mukana olevilta sekä muutamalta ystävältä, jotka eivät päässeet juhliin, yhteisen lahjakortin erääseen vauvatarvikeliikkeeseen, jotta voisin "ostaa niistä Manducan kantorepuista sen mieluisimman". :) Ihan huippua!





Juhlat  ja ystävien seura piristi kyllä niiiin paljon, oon vieläkin hymy korvissa, kun muistelen tuota päivää. Ihanat ystit, kun järkkäsivät juhlat mulle (ja vauvalle)! Ja ihana mies, kun oli ollut juonessa mukana. ;)

Loppuun vielä ryhmäpotretti, joukko iloinen (ja meikä edustaa), ja kameran takana vielä yksi ystäväni, joka kiitos tuhannesti! toimi kuvausmestarina päivän ajan. Itsehän en olisi tajunnut räpsäistä kuvan kuvaa, kun olin niin innoissani!

Ihan mahtipäivä kaiken kaikkiaan. Illalla särki tietysti selkää, mutta oli ne juhlat ehdottomasti selkäkivun arvoista! Kai sitä on jotakin tehnyt oikein, kun on noin kultaisia ystejä. :)


1 kommentti:

Kiva kun kommentoit! :)