8/07/2013

Piknikillä

Oi että, miten täydellinen päivä viime lauantai olikaan! Ensinnäkin, se oli meikäläisen eka herkkupäivä kahteen viikkoon (täähän oli tietysti se kaikista paras juttu lauantaissa!) ja toisekseen, sää ei ois voinut olla parempi. Aurinko paistoi koko päivän ja oli just sopivan lämmin.

Aloitin aamun treffaamalla ystävän Pannukakkutalossa. Jos jotakin oon tässä painonpudotushärdellin aikana himoinnut ja kaivannut, niin Pannukakkutalon vadelma-maitosuklaa pannaria!! :D No eihän ne haaveet sitten ihan vastanneet todellisuutta. Mikä siinäkin on, että kuvitelmissa se herkku on niiiiiin taivaallisen makuista ja sitten, kun vihdoin pääset sitä maistamaan, se onkin pienoinen pettymys? Mutta olihan se silti hyvää! Maistelin lasten pannarikoosta puolet, ettei kävis niin, että ahneella ois kakkainen loppu ja tulisi paha olo.







Pannareiden jälkeen lähdin miehen kanssa piknikille. Toinen juttu, mistä olen dieetillä haaveillut! Nyt sai syödä ulkoilmassa loikoillen muutakin kuin protskupatukkaa ja vettä, joten meikä oli ihan ekstaasissa. Loppujen lopuksi vain maistelin herkkuja vähän sen sijaan, että olisin ahminut niitä kaksin käsin. Huomasin, että herkkuhimot haihtuivat suurilta osin kuin savuna ilmaan siinä vaiheessa, kun sain luvan syödä niitä. Tuli sellainen olo, että ei mun oikeastaan tarvi, ei tee niin hirveästi edes mieli. Ihan uskomatonta, että tämä kaikki on tapahtunut kahdessa viikossa! Eiköhän se jossain vaiheessa iske se herkkumonsteri sieltä mun pääkopasta taas esiin, mutta siihen saakka aion kyllä nauttia tästä uudesta asenteestani ja fiiliksestäni herkkuja kohtaan.

Oulu on kyllä niin kaunis kesäisin -jokohan olen sanonut tämän sata kertaa? ;) Onhan siinä oma viehätyksensä talvellakin, mutta kesäisin kaupunki on jotenkin niin ihanan eläväinen ja pirteä. Ja toisaalta taas keskeltä kaupunkiakin voi löytää paikan rauhoittumiseen ja oleiluun. Me pystytettiin piknik-paikka Kiikelinrantaan ja ihan rauhassa saatiin loikoilla ja katsella taivaalla lentäviä lintuja ja lentokoneita. Oi että, kesää parhaimmillaan!











Tänään tuntuu olevan melkein yhtä hieno ilma kuin lauantaina, joten täytyy yrittää ehtiä vielä nautiskella ulkoilmasta -sitä kun ei näin elokuun puolella voi tietää, milloin ne helteet loppuu. Eilenkin lähdettiin extempore sukulaisten kanssa veneilemään koko illaksi. Oli ihan mahtavaa! Meri oli tyyni, aurinko laski kauniisti ja pulahdettiin makkaranpaiston (muut söi, mä kuolasin) ohessa uimaankin. Ottakaahan tekin kaikki ilo irti auringosta, mikäli siellä sattuu paistamaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)