5/29/2013

Biitsileikit

Huh hellettä! Tässähän alkaa kohta sulamaan, jos lämpötilat vielä kovin nousee. :D Mutta ihanaahan se on että aurinko paistaa ja on lämmintä. Tänään en tosin uskaltanut enää nokkaani työntää takapihan puolelle, etten vaan ala jo hiillostumaan, sen verran on väriä meikäläisen ihoon viime päivinä imeytynyt. Auringon oton lisäksi ollaan viime päivinä käyty ahkerasti lähistöllä sijaitsevalla biitsillä -tai no uimamontuksi me sitä kyllä kutsutaan. Koirat on olleet onnensa kukkuloilla juostessaan vuoroin vedessä ja vuoroin hiekalla. Ai miten niin sotkuista touhua? ;) Vesikin on ollut jo sen verran lämmintä, että itsekin tarkenin jopa varpaita uittaa siinä. :D Mutta eikös vain näytäkin huippukivalta touhulta tämä biitsielämä -ainakin Ciran ja Filjan vinkkelistä katsottuna:














Onneksi tuo kaikki kura ja hiekka varisee turkin kuivuttua maahan. Ei ois nimittäin kovin miellyttävää pestä noita kahta jokaisen uintireissun jälkeen! Vaikka kyllähän tuota imuria saa päivittäin olla heiluttelemassa. ;)

Nyt on kuitenkin uintireissut vähän aikaa tauolla, kun Filja poloinen satutti aamulenkillä tassunsa johonkin. Nyt tassu on paketissa ja raasulainen nostelee kipeää koipeaan vähän väliä. Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu, kun touhuilee!

psst. Se olis tänään taas Greyn Anatomian aika! Saa nähdä, miten Baileylle käy ja selviääkö potilaiden tulehduksien syy...

3 kommenttia:

  1. Hihii, mahtavaa menoa! Mentäskö joskus porukalla kun Filjan tassu paranee? :) Pikaista toipumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mennään ehottomasti! :) Filja aloitti vihdoin ekat juoksunsa, nii niiden jälkeen voitais heti sännätä rantsulle?

      Poista
  2. Juu, kivaa! Ilmotelkaahan kun juoksut on ohi, niin mennään heti! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)